News Archive

UPDATE: Dit evenement is uitgesteld door het coronavirus. De nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt.


Read this event item in English.

Datum: 19 maart 2020
Tijd: 14:15 - 15:00
Location: Martini Plaza, room 12B, Leonard Springerlaan 2, Groningen, The Netherlands

Aanmelden: https://www.aanmelder.nl/cnd/subscribe 

Kan platform technologie de problemen in de voedselketen oplossen? Dat is de kernvraag die

Patrick Essers, managing director EIT Digital Benelux en Lydia Lisa Meijer, senior computer scientist van TNO adresseren tijdens hun sessie op de conferentie Nederland Digitaal.  

De tweede editie van de jaarlijkse conferentie Nederland Digitaal is in Groningen van 16 to 19 Maart 2020. Kabinet, ondernemers, onderzoekers, maatschappelijke organisaties en andere overheden werken op de conferentie samen aan de doelstelling om Nederland op dit vlak koploper van Europa te maken door sneller in te spelen op het hoge tempo waarmee maatschappij en economie digitaliseren.

De sessie van Essers en Meijer, op 19 maart, gaat over de digitale transformative van de voedselketen.  Zij schetsen een beeld van wat ons te wachten staat op gebied van digitale ketensamenwerking. Wat zijn de ideeën van de internetgeneratie over de digitale voedselketen? Hoe gaat de (onvermijdelijke?) digitale integratie van processen tussen organisaties en de digitale overheid eruit zien? Wat worden de rollen van AI en cybersecurity daarin? Hoe kunnen we omgaan met de bijna onaantastbare tech-giganten? En hoe kunnen we deze lijnen doortrekken naar andere digitale transformaties in de maatschappij? 

Aanmelden voor deze meeting kan via de website van Nederland Digitaal.

Continue reading

Scroll up

Co-Funded by the European Union